VEERLE REIJGERSBERG

Ten eerste: leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Om jou een beter beeld te geven met wie je eventueel kan samenwerken, stel ik mij graag aan je voor. Mijn naam is Veerle Reijgersberg (27) en woonachtig in Amsterdam met mijn vriend. Al van jongs af aan word ik blij van creatief bezig zijn, anderen helpen en doelgericht te werk gaan. Nu zo'n 20 jaar later bundel ik deze krachten in mijn job als Allround Contentmarketeer. 


Naast mijn functie als Contentmarketeer ben ik natuurlijk ook 'gewoon' Veerle. En die kant van mij krijgt energie van tekenen, schilderen, persoonlijke ontwikkeling, lezen, wandelen, sporten, lekker eten, snowboarden, musea bezoeken, mediteren, dansen met vrienden, borrelen in leuke tentjes en niet te vergeten de natuur opzoeken met de camper. Zoals je misschien merkt, vind ik ontzettend veel verschillende dingen leuk en dat uit zich ook in mijn zakelijke kant.


Allround Contentmarketeer

Content is natuurlijk een enorm breed begrip en dat is precies de reden waarom ik het zo leuk vind! In mijn rol als Contentmarketeer denk ik graag van A tot Z met je mee. Ik 

begin met het maken van analyses, omschrijf hierbij een

strategisch plan en ga dan over tot actie: content creatie. De afwisseling van strategisch denken, creëren, beheren en inspelen op nieuwe kansen maakt mij het gelukkigst. Op deze manier blijf ik scherp, gemotiveerd en heb ik het gevoel dat ik continue blijf ontwikkelen. iets wat ik een hele belangrijke motivator vind. 


Naast dat afwisseling in werkzaamheden een van de redenen is waarom ik ben gaan freelancen is er nog een belangrijke reden, namelijke de afwisseling in collega's. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen, samen mooie doelen te behalen en beide te groeien als persoon. Ik ben er namelijk van overtuigt dat je altijd iets van de ander kunt leren, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Een goede werksfeer, connectie en successen vieren staan bij mij hoog op het lijstje. 


Om jou nog een iets beter beeld te geven van wie ik ben, zijn hier nog een paar karaktereigenschappen van mij. Ik ben energiek, sociaal, leergierig, doelgericht en denk graag probleemoplossend en creatief na. Verder vertel ik graag meer over mijzelf onder het genot van een kopje koffie en leer ik graag jou en je bedrijf kennen. 

LET'S CONNECT