CONTENTMARKETING

Unieke content is tegenwoordig niet meer weg te denken in een goed marketingplan. Waarom het zo belangrijk is? Het zorgt ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij de doelgroep die bij jouw bedrijf past. Dit is de doelgroep waar jij een relatie mee wilt opbouwen en wat potentiële kopers/afnemers zijn van jouw product. Daarnaast vergroot jij jouw kans om gevonden te worden door nieuwe klanten met unieke en toffe content. Onderaan de streep zal jouw naamsbekendheid, zichtbaarheid en omzet verhogen door contentmarketing. 


Als Allround Contentmarketeer heb ik ervoor gekozen om niet te focussen op één schakel uit de contentmarketing keten, maar alle onderdelen aan te bieden. Ik ben er namelijk van overtuigt dat je pas goede content kan creëren als je een goed doordacht plan hebt, de achterliggende gedachte begrijpt en je ook verschillende metingen kan toepassen. 


Daarnaast  werkt het voor jou als bedrijf fijner om alles onder een dak te hebben in plaats van te moeten communiceren met verschillende mensen. Ik fungeer als het ware als vliegende keep. Dat is handig voor jou en het is hetgeen wat ik het leukste vind om te doen! 

CONTENTSTRATEGIE

Een contentstrategie fungeert als basis voor de content die in de toekomst gecreëeerd zal worden. Hierin wordt vastgesteld wat de doelen zijn, wie de doelgroep is, welke thema's er gecommuniceerd worden, welke middelen er worden ingezet en beheert het de distributiestroom van de content. Het is als het ware een document waar alle informatie die nodig is, in is gebundeld. 


Heb jij nog geen contentstrategie voor jouw bedrijf? Of wil je eens dat iemand met een frisse blik naar jouw bestaande contentstrategie kijkt? Dat kan! Ik kijk graag met je mee om jouw plan aan te scherpen, nieuwe concepten te bedenken of een geheel nieuwe strategie te schrijven. Ik vind het belangrijk dat jij jouw wensen met mij kan delen we samen tot een mooi eindresultaat komen. 


DE MOGELIJKHEDEN VOOR CONTENTSTRATEGIE


 • Algemene bedrijfsanalyse
  Een analyse aan de hand van de SWOT methode
 • Doelgroep analyse 
  Beschrijving van de doelgroep
 • Buyer persona
  Gedetailleerde beschrijving van een buyer persona
 • Content analyse
  Analyse van de huidige content(strategie)
 • Contentstrategie advies 
  Advies aan de hand van huidige contentanalyse
 • Content brainstorm
  Creatieve brainstorm voor contentstrategie/contentkalender
 • Contentkalender
  Uitgebreide contentkalender met unieke content


CONTENT CREATIE

Content creatie is een enorm breed begrip, maar het aanbod wat ik aanbied is ook breed! Zoals je misschien hebt gelezen houd ik van afwisseling. Ik heb er daarom voor gekozen om mezelf te blijven ontwikkelen op een breed scala aan creatie. Heb je productteksten nodig voor je website? Een reels voor je Instagrampagina? Of moet er een nieuwe nieuwsbrief de deur uit? Daar kan ik je zeker mee helpen!


Ik vind het heerlijk om out-of-the-box te denken, altijd te zoeken naar de nieuwste trends en te roeien met de riemen die ik heb. Het is soms een uitdaging om met weinig beeldmateriaal toch toffe content te creëren, maar ik kan je eerlijk bekennen: ik maak er een sport van! Mijn skills met Photoshop, Indesign, Illustrator en Premiere Pro geven mij de vrijheid om grootst te denken alles te kunnen creëren wat ik bedenk. Die skills zet ik graag in om jouw bedrijf te laten groeien.

DE MOGELIJKHEDEN VOOR CONTENT CREATIE


 • Content creatie visueel
  Afbeeldingen, foto's en infographics door middel van 
  de Adobe programma's: Photoshop, Indesign, Illustrator.
 • Content creatie video
  Reels en videocontent voor TikTok
 • Content creatie tekstueel
  Copy's social media posts, teksten nieuwsbrieven, productteksten en blogs.
 • Nieuwsbrieven
  Design voor newsletters
 • Presentaties
  Bedrijfspresentaties in Keynote
 • Templates
  Templates voor social media in Indesign of Canva


SOCIAL MEDIA BEHEER

Beland social media telkens onderaan de to-do-lijst? En is het al weken geleden dat er voor het laatst iets is gepost? Ik denk dat vele ondernemers dit herkennen. We weten allemaal dat social media een belangrijke speler is in de communicatiestroom, maar dat het iedere keer weer meer tijd opslokt dan je had gedacht of gehoopt. 


Naast het creëren van content kan ik het beheer van social media voor jou oppakken. Denk hierbij aan een groei in het algoritme en volgers door middel van organisch posten, gebruik maken van alle tools die de platforms aanbieden, snelle reacties op DM's en het actief gebruiken van de kanalen. Door het uit handen te geven, houd je zelf tijd over voor andere taken en hoef je nooit meer in haast iets online te zetten. 

DE MOGELIJKHEDEN VOOR SOCIAL MEDIA BEHEER


 • Organisch delen van posts
  Het handmatig posten op gewenste tijden
 • Beheren van de klantenservice op social 
  Snelle reactie op DM's
 • Verbeteren van positie in algoritme 
  Het benutten van alle functies op social media kanelen + actief liken en reageren
 • Opmaken van highlights
  Overzichtelijke en strakke social media kanalen


GRAFISCH DESIGN

Hoe ik vroeger in mijn creatieve bubbel kon kruipen als klein meisje tijdens het knutselen, zo kan ik nu achter mijn laptop kruipen en uren achter elkaar aan een creatief project werken. De kick die ik krijg wanneer puzzelstukjes in elkaar vallen en er een fantisch eindresultaat ontstaat, geeft mij voldoening en daar krijg ik energie van. 


Wat je ook nodig hebt op het gebied van grafisch design. Je weet me te vinden! In mijn portfolio vind je een kleine selectie van opgeleverd werk. Dit zijn zowel online- als offline uitingen. Ik heb veel ervaring met alle soorten drukwerk, zoals banners, flyers, posters en ga zo maar door. Heb je een vraag over de mogelijkheden of een specifieke vraag voor jouw onderneming? Stuur mij gerust een bericht via het contactformulier. 


DE MOGELIJKHEDEN VOOR GRAFISCH DESIGN


 • Grafisch design voor online uitingen
  Alle uitingen voor beeldschermen (banners, advertenties, social posts, LED-uitingen etc.)

 • Grafisch design voor offline uitingen
  Alle uitingen wat te maken heeft met drukwerk
  - Posters
  - Flyers
  - Spandoeken
  - Rolbanners
  - Visitekaartjes
  - Signing 
  - Briefpapier
  - Menukaarten

  - Catalogus

CONTENTSTRATEGIE

CONTENT CREATIE

SOCIAL MEDIA BEHEER

GRAFISCH DESIGN